6988542337 Χώρα, Φολέγανδρος xristos20177@gmail.com
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL | Μετακινήσεις με Λεωφορείο προς παραλία Αγκάλη - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών - Ενοικιάσεις Γουρούνας - Ενοικιάσεις Beach Buggy Cart Φολέγανδρος

Κάθε ξενάγηση στη Φολέγανδρο είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφιά και τη μαγεία του νησιού. Είτε είστε επισκέπτες για μια γαμήλια τελετή, ένα βάπτισμα ή απλά για διακοπές, η ομάδα μας αφοσιώνεται στο να σας προσφέρει έναν τρόπο μετακίνησης που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Από τη στιγμή που φτάνετε στο λιμάνι, οι υπηρεσίες μας είναι εκεί για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξυπηρέτησης, αναλαμβάνοντας τη μετακίνησή σας από και προς το λιμάνι, τα δωμάτια σας, ή ακόμη και την αξέχαστη εμπειρία μιας ξενάγησης στο νησί.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
    Εκδρομή στην παραλία Αγκάλη  
    Ξενάγηση στη Φολέγανδρο  
    Ξενάγηση καλεσμένων γάμου  
    Ξενάγηση καλεσμένων βάπτισης  
    Μετακίνηση από το λιμάνι προς τα δωμάτια  
  αλλά και οποιαδήποτε μεταφορά με άνεση που μπορεί να χρειαστείτε κατά την παραμονή σας στην Φολέγανδρο.  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Τα λεωφορεία μας είναι ευρύχωρα, κλιματιζόμενα και διαθέτουν σύγχρονες παροχές, όπως Wi-Fi και ψυγεία, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων. 
 
     
 
ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Tα πακέτα μετακινήσεων που παρέχουμε είναι κατάλληλα ώστε να μπορέσει ο εκάστοτε ο επισκέπτης να ανακαλύψει τις ομορφιές του νησιού της Φολεγάνδρου.
 
     
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL, δεν προσφέρουμε απλώς μετακινήσεις - δημιουργούμε συναισθηματικές στιγμές και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ολόκληρη ζωή.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
 
     6988542337