6988542337 Χώρα, Φολέγανδρος xristos20177@gmail.com
 
 
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL | Μετακινήσεις με Λεωφορείο προς παραλία Αγκάλη - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων - Ενοικιάσεις Μοτοσυκλετών - Ενοικιάσεις Γουρούνας - Ενοικιάσεις Beach Buggy Cart Φολέγανδρος

Η ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL είναι μια εταιρεία που αντλεί έμπνευση από το πάθος της για τη φιλοξενία και την αγάπη για τα ταξίδια. Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού, προσφέρουμε πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες μετακίνησης στο μαγευτικό νησί της Φολεγάνδρου.

Με την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε πλούσιες επιλογές για τη μετακίνησή σας στο νησί. Από την ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μέχρι τα ATV και τα beach buggy, διασφαλίζουμε ότι κάθε ταξίδι σας θα είναι μια μοναδική εμπειρία γεμάτη ελευθερία και περιπέτεια.

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Με σεβασμό στο περιβάλλον και στην τοπική κοινότητα, διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία μετακίνησης στο νησί της Φολεγάνδρου που ξεπερνά τις προσδοκίες κάθε φορά.

Καλωσορίστε στην ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL, όπου η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, η φιλικότητα και η προσήλωσή μας στην εξυπηρέτηση δημιουργούν αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για τις διαθέσιμες εκδρομές μας, τις ενοικιάσεις οχημάτων ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του ΑΓΚΑΛΗ TRAVEL.
 
     
     
    6988542337